Pikec csárda

A Pikec csárda Szerbia legészakibb csárdája, közel Bendán településhez, közvetlenül a Baracska mellett. A csodálatos környezetet a Duna közelsége adja, annak zöld atmoszférájával és lenyűgözően békés hangulatával. Itt mindent a halpaprikás utánozhatatlan és ínycsiklandó illata jár be.

Pikec csárda

Pikec csárda

A csárda mintegy 60 fő fogadására alkalmas és ugyanennyien foglalhatnak helyet a teraszon is. A hétvégéken tamburazenekar gondoskodik a jó hangulatról.

A híres halpaprikás

A legfinomabb halpaprikás pontyból és különböző apró halból készül. Ez az igazi csali, ami vonzza és visszavonzza a vendégeket a Pikec csárdába. Gyakorlott szakácsok készítik a finom halpaprikást, az igazi zamatát pedig az adja, hogy a felhasznált apró halat a helyszínen készítik elő a főzésre.

A fogás körülbelül 40 perc alatt készül el, ez idő alatt a vendégek megkóstolhatják a csárda kínálta egyéb finomságokat. A halpaprikás mellett természetesen sült halak is terítékre kerülnek.

Ebédek szervezése

A távolról érkező vendégek is előszeretettel térnek be a Pikec csárdába. A szomszédos és a közeli országok vendégei gyakran érkeznek hajóval és jachtokkal. A csárda kiválóan alkalmas akár nagyobb csoportok megvendégelésére is.

A környék számos lehetőséget kínál a halászat és a vadászat szerelmeseinek, valamint a rekreációs sportok kedvelői is kellemes kirándulásokat tehetnek a környéken. Igen népszerű a kerékpározás.

Szálláslehetőség

Akik nem csak egy finom halpaprikásra vágynak, hanem hosszabb időt töltenének a környéken, két- és háromágyas apartmanok közül válogathatnak.

Elérhetőségek:
Bezdan – Duna: Baracska üdülőtelep
Telefon: +381 25 819 947
Telefon: +381 25 819-909
Email : pikecsinisa@gmail.com

Pikec csárda a térképen

loading map - please wait...

Pikec Csárda: 45.860339, 18.860453
marker icon
Pikec Csárda
Bezdan - Duna: Baracska üdülőtelep
Telefon: +381 25 819 947
Telefon: +381 25 819-909
Email : pikecsinisa@gmail.com
 

Adminisztrátori értékelés
Véleményező
Adminisztrátor
Dátum
Megjegyzés
-
Értékelés
5